Amsterdammer aangehouden voor inbraak bij Connie Breukhoven

Amsterdammer aangehouden voor inbraak bij Connie Breukhoven
AMSTERDAM – De politie heeft donderdagochtend een 23-jarige Amsterdammer aangehouden in het Belgische Zaventem. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de inbraak in de woning van Connie Breukhoven aan de PC Hooftstraat in Amsterdam. De inbraak vond plaats op zaterdagavond 7 juli.

AMSTERDAM – De politie heeft donderdagochtend een 23-jarige Amsterdammer aangehouden in het Belgische Zaventem. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de inbraak in de woning van Connie Breukhoven aan de PC Hooftstraat. De inbraak vond plaats op zaterdagavond 7 juli.

Bij de inbraak zijn onder andere een kluis en persoonlijke spullen uit de woning gestolen.

De politie is nog op zoek naar getuigen die mogelijk een zwarte Fiat 500, waarvan het kenteken begint 92-SN, hebben gezien na een inbraak in de woning van Connie Breukhoven aan de PC Hooftstraat.

De politie wil graag met mensen in contact komen die weten wie het voertuig die dag hebben bestuurd of mensen die het voertuig in de straat hebben gezien die dag. Ook mensen die de auto in combinatie met het kenteken kennen van elders kunnen op de belangstelling van de politie rekenen.