Woensdagmiddag kindermiddag op Westergas

Woensdagmiddag kindermiddag op Westergas
Kinderen spelen op het Westergas. (Foto: pr)
STAD Kinderen zijn vanaf 4 september elke woensdag de koning op de Westergas. Ook voor de ouders is er genoeg te doen terwijl kinderen genieten van een middag vol avontuur.

 Kinderen zijn vanaf 4 september elke woensdag de koning op de Westergas. Ook voor de ouders is er genoeg te doen terwijl kinderen genieten van een middag vol avontuur.

De Westergasjes Woensdag bestaat uit een wisselend programma voor alle kinderen van 4 tot 10 jaar. Zoals pannenkoeken feest bij De Bakkerswinkel, Bar | Kantoor Junior, een speciaal Westergasjes ijsje, Petit Pacific en de nieuwste kinderfilms in Het Ketelhuis. Westergasjes is er voor alle kindjes tussen de 4 en 10 jaar terwijl papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en verzorgers achter over mogen leunen op het terras.

Ook organiseert de Westergas een eigen kids club, genaamd De CLUB waarbij elke maand een ander thema centraal staat. September is de maand van de expressie.

De CLUB organiseert twee workshops per dag:

De 1e is van 13.30u tot 15.00u

De 2e is van 15.30u tot 17.00u

Kaartje kost 15 euro, 4x is 50 euro.

Naast de artiesten waar mee mee gewerkt wordt is er professionele begeleiding aanwezig. De kindjes worden ontvangen met limonade en iets lekkers.

Redactie De Echo