Win vrijkaarten voor Festival Jan Eef

Win vrijkaarten voor Festival Jan Eef
Gezelligheid rond het kampvuur tijdens het Festival Jan Eef van twee jaar geleden. - Foto: Co de Kruijf
WEST -De zesde editie van Festival Jan Eef is op zaterdag 9 december.

WEST -De zesde editie van Festival Jan Eef is op zaterdag 9 december.

De formule is nog dezelfde als toen het begon: bezoekers krijgen drie verschillende theatervoorstellingen te zien in omgebouwde winkelruimtes. Daarna is het groot feest bij MidWest.

In 2011 wilde de winkelstraatvereniging ’Ik Geef om de Jan Eef’ een cultureel evenement in de buurt neerzetten, dat bewoners en ondernemers aan elkaar zou verbinden. Dat was de start van de samenwerking met ’Theater in Huis’.

Na afloop kan er gedanst worden op livemuziek in de gymzaal van MidWest aan de Cabralstraat 1. Het publiek kan zich ook opwarmen bij de vuurkorf op de binnenplaats.

De historische wandeling door de Baarsjes (aanmelden via www.theaterinhuis.nl) begint om 13.00 uur. Het kinderprogramma dat om 15.00 uur begint in de bibliotheek op het Mercatorplein is vrij toegankelijk.

De voorstellingen beginnen om 20.00, 21.00 en 22.00 uur. Het eindfeest begint om 22.30 uur.

Vrijkaarten

In samenwerking met de organisatie van Festival Jan Eef kan Stadsblad De Echo driemaal 2 vrijkaarten weggeven. Om kans te maken op deze vrijkaarten, moet de volgende vraag beantwoord worden:

Hoeveelste editie van het Festival Jan Eef wordt dit jaar gehouden?

Het juiste antwoord moet voor maandag 4 december 17.00 uur worden gemaild naar: [email protected] (zet in het onderwerp ’Winactie De Echo’). Alleen inzendingen met naam, adres en telefoonnummer doen mee voor de prijs.

Op www.theaterinhuis.nl staat het programma en zijn tickets te bestellen.