Win vrijkaarten festival ROEF

Win vrijkaarten festival ROEF
Het dak op met ROEF. Foto: Niki Boomkens
STAD De daken op, de hoogte in. Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni neemt het jaarlijkse Rooftop Festival ROEF bezoekers mee naar de veertien mooiste daken in Amsterdam Centrum, Oost en Noord.

STAD De daken op, de hoogte in. Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni neemt het jaarlijkse Rooftop Festival ROEF bezoekers mee naar de veertien mooiste daken in Amsterdam Centrum, Oost en Noord.

Alle daken zijn op korte fiets/loopafstand van elkaar. Er is een speciaal programma: van live muziek, silent disco, theater, jeu de boules en spoken word tot karaoke op de 21ste verdieping.

Greep uit programma

Vrijdagavond start je met jeu de boules op de Adam Toren of Rooftop Futures talks gecureerd door Pop-Up City (bekend van PechaKucha) bij TQ, waar de barbecue gloeit. Dans daarna het weekend in met hip hop van Juicy of met DJ’s Rob Manga en Sekan in het tropische, duurzame Hotel Jakarta. Ga naar DJ’s Jimpster en Marcel Vogel bij W Amsterdam, met een kunstperformance rondom het zwembad.

Zaterdagavond begin je in de hottubs op het dak van het Volkshotel of dans je met Vondel Disco op het dak van Nemo.

Op vijf daken kom je – alleen tijdens ROEF – live muziek, spoken word en performances tegen. Eindig met een karaoke pop-up van Duke of Tokyo en mooi uitzicht op de 21ste verdieping van QO Amsterdam bij bar Juniper & Kin.

Zaterdag is het dagprogramma ROEF De Verdieping: gratis toegankelijk voor iedereen met een ROEF dag/weekendticket.

Er zijn 12 Rooftop Talks op bijzondere daken, zoals het dak van De Bijenkorf, de moestuin van sterrenrestaurant Vermeer of de daktuinen en wijngaard van Bret. De Dakdokters, Studio Valkenier, Rooftop Revolution, The Pollinators en meer dakpioniers zijn aan het woord. Daarna: door naar Hotel Casa, waar ROEF en Pop-Up City internationale trends rondom het stedelijk daklandschap presenteren.

Tickets zijn nu te koop via www.roefamsterdam.nl/tickets (gratis met Stadspas!).

Winnen

Echo-lezers kunnen 2 weekendtickets winnen, voor beide avonden én het dagprogramma inclusief Rooftop Talks. Mail naar [email protected]echo.nl o.v.v. naam en adres en vertel wat jouw mooiste dak van de stad is.

Redactie De Echo