Win kaarten voor street art kunstbeurs in Beurs van Berlage

Win kaarten voor street art kunstbeurs in Beurs van Berlage
Doe mee en wie weet win je kaarten voor deze kunstbeurs. (Foto: pr)
ZUID Liefhebbers en verzamelaars van pop- en street art kunnen op 30 en 31 augustus hun kunsthart ophalen op de internationale beurs Amsterdam International Art Fair in de Beurs van Berlage. Lezers van De Echo maken kans op twee kaarten voor de openingsavond op vrijdag 30 augustus: vernissage met champagnereceptie en muziek van 18.00 uur tot 21.00 uur.

 Liefhebbers en verzamelaars van pop- en street art kunnen op 30 en 31 augustus hun kunsthart ophalen op de internationale beurs Amsterdam International Art Fair in de Beurs van Berlage. Lezers van De Echo maken kans op twee kaarten voor de openingsavond op vrijdag 30 augustus: vernissage met champagnereceptie en muziek van 18.00 uur tot 21.00 uur.

Ruim 120 exposanten tonen in de Beurs van Berlage onder meer werk van bekende en opkomende schilders, beeldhouwers, fotografen en street art- kunstenaars uit de Verenigde Staten, Frankrijk, Japan, China en Nederland. Het accent ligt op hedendaagse, moderne kunst met een speciale focus op street art. Zo zijn er werken te zien van Takashi Murakami (Japan), Peter Anton (USA) en bekende street artists zoals KAWS (USA) en Loes van Delft (NL). De beurs, die de vorige editie 7.000 bezoekers trok, zet voor de derde keer voet aan de grond in Amsterdam.

’Op de Amsterdam International Art Fair kunnen zowel ervaren verzamelaars en beginnende kunstkopers ruim 3.000 inspirerende werken vinden van zowel opkomende talenten als wereldberoemde kunstenaars’, vertelt organisator Joëlle Dinnage van Global Art Agency. ’En dat voor een aanschafprijs vanaf 500 euro. Het evenement trekt onder andere galeries aan, culturele instellingen, kunstcritici en natuurlijk veel verzamelaars.’

De beurs vindt plaats op 30 en 31 augustus in de Beurs van Berlage. Vrijdag is op uitnodiging of 15 euro entree. Zaterdag is toegang gratis. Kijk voor meer info op www.amsterdamartfair.com

Winnen

Lezers kunnen kaarten winnen voor de vernissage. Stuur en mail naar [email protected]echo.nl o.v.v naam en adresgegevens en vertel wie jouw favoriete street art kunstenaar is. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

Redactie De Echo