Wie gunt Stafford Kaya een verzorgde oude dag?

Wie gunt Stafford Kaya een verzorgde oude dag?
Wie biedt Stafford Kaya een liefdevolle oude dag. Foto: DOA - Foto: DOA
De 12-jarige Stafford Kaya zit in de Dierenopvang Amsterdam (DOA) aan de Ookmeerweg 271, op een nieuwe baas te wachten.

De 12-jarige Stafford Kaya zit in de Dierenopvang Amsterdam (DOA) aan de Ookmeerweg 271, op een nieuwe baas te wachten.

Kaya is een oude bekende bij de DOA. ’Want in 2014 zat ze ook al eens in het asiel. Ze heeft toen heel lang op een baasje moeten wachten omdat mensen haar te lelijk vonden’, zegt een verbaasde verzorger. ’Het is juist zo’n knapperd.’

Na meer dan een jaar vond Kaya een fijne baas en ze waren helemaal blij met elkaar. Maar omdat het baasje nu heel veel moet werken is er geen tijd meer voor Kaya. Dus moet deze Stafforddame opnieuw op zoek.

Relaxed

Inmiddels is Kaya bijna 12 jaar. ’En daarom is ze ook een beetje strammer. Maar nog steeds even lief en relaxed.

Voor Kaya wordt gezocht naar een thuis zonder andere dieren. Ze vindt andere honden spannend, ze negeert ze totaal en wil niet met ze samenwonen. Ze kan bij oudere kinderen. Ze loopt keurig mee aan de lijn en houdt van knuffelen met de baas. Kaya kan niet in een huis wonen waar ze trappen moet lopen.

Dierenopvang Amsterdam is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.30 tot 15.30 uur. Belangstellenden voor Kaya kunnen een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek via 0900-2007 207 (20 ct/min) of via www.doamsterdam.nl.

Gevonden dieren

Er zijn de afgelopen week 12 katten en 2 konijnen binnengekomen die nog zitten te wachten tot hun baasje hen komt ophalen. Bent u uw dier kwijt? Misschien zit hij bij DOA op u te wachten.

Voor meer informatie: www.doamsterdam.nl, of bel 0900-2007 207 (20 ct/min) of mail naar [email protected]