Vluchtende winkeldief verstopt etenswaren in korte broek

Vluchtende winkeldief verstopt etenswaren in korte broek
AMSTERDAM – Een vluchtende winkeldief is zondagavond aangehouden in de Amsterdamse Scheldebuurt. Hij probeerde tot twee keer toe te vluchten, maar viel vooral op door zijn kleding: hij droeg enkel een korte broek.

Een vluchtende winkeldief is zondagavond aangehouden in de Amsterdamse Scheldebuurt. Hij probeerde tot twee keer toe te vluchten, maar viel vooral op door zijn kleding: hij droeg enkel een korte broek.

In een winkel in de Niersstraat trok de man de aandacht: hij stopte allerlei etenswaren in het enige kledingstuk dat hij aan had: de korte broek. Het winkelpersoneel besloot de man daarop aan te spreken. Die rende vervolgens de winkel uit.

Even verderop zagen agenten, die op de melding van winkeldiefstal waren afgekomen, de man zitten. Toen zij de man meedeelden dat hij was aangehouden, sprong hij op en vluchtte voor de tweede man. Een biker van de politie kon de winkeldief echter snel aanhouden.

De man is, naast de winkeldiefstal, ook onttrekking aan zijn aanhouding ten laste gelegd. De verdachte zit nog vast voor nader onderzoek.

Internetredactie