’Verandert Amsterdam in een Pretpark’: zebrapad Rozengracht

’Verandert Amsterdam in een Pretpark’: zebrapad Rozengracht
Foto: Annemiek Algra
WEST In het Bellamy Buurt Museum, Bellamystraat 376-378, is tot 23 juni de foto-expositie ’Verandert Amsterdam in een Pretpark’ te zien.

In het Bellamy Buurt Museum, Bellamystraat 376-378, is tot 23 juni de foto-expositie ’Verandert Amsterdam in een Pretpark’ te zien.

Annemiek Algra, Thea van Eijk, Yvonne Helsloot, Elsbeth van Heyningen, Finette Lemaire en Carla Prinsze hebben ooit een workshop gevolgd bij beroepsfotograaf Mariette Carstens. De expositie is hier een vervolg op. De komende weken plaats De Echo van elke fotograaf een bijdrage aan deze expositie.

Deze week is de foto van Annemiek Algra. ’Als ik vanaf de Westermarkt de Rozengracht op fiets dan kom ik thuis. Het licht valt er prachtig en deze plek mag ik met vele anderen delen. Ik geniet er dagelijks van. De foto’s zijn in de periode van oktober 2018 tot maart 2019 genomen. De plaats van handeling zebrapad Rozengracht hoek Prinsengracht.’

Reacties op deze rubriek zijn welkom op [email protected], zet in onderwerpregel: ’Verandert Amsterdam in een Pretpark’.