Stafford Skarry speelt heel graag met een bal

Stafford Skarry speelt heel graag met een bal
Volgens zijn verzorgers is Skarry niet alleen een druktemaker, maar ook een bijzondere hond. - Foto: DOA
NIEUW-WEST -De 2-jarige Stafford Skarry zit in de Dierenopvang Amsterdam (DOA) aan de Ookmeerweg 271, op een nieuwe baas te wachten.

NIEUW-WEST -De 2-jarige Stafford Skarry zit in de Dierenopvang Amsterdam (DOA) aan de Ookmeerweg 271, op een nieuwe baas te wachten.

Volgens de verzorgers is Skarry niet alleen een druktemaker, maar ook een bijzondere hond. ’Bij het horen van het ras, zullen veel mensen; al weer zo eentje. Maar Skarry is bijzonder. Hij is namelijk een super voetballer’, zegt de verzorger.

’Hij heeft een perfecte balcontrole en is een kei in het schieten van corners. Skarry beleeft wel echt enorm veel plezier aan het spelen met een bal; dan vergeet hij letterlijk alles.’

Volgens de verzorgers is Skarry een lieve hond, aanhankelijk en nieuwsgierig. ’Skarry kan niet tegen kinderen; die zijn al gauw te druk en te onvoorspelbaar voor hem. Hij gaat graag naar buiten; al is hij wel druk en enthousiast. Voor Skarry zou het fijn zijn als z’n nieuwe baasje met hem naar een hondenschool zou willen gaan.’

Dierenopvang Amsterdam is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.30 tot 15.30 uur. Belangstellenden voor Skarry kunnen een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek via 0900-2007 207 (20 ct/min) of via www.doamsterdam.nl.

Gevonden dieren

Omdat de kattenafdeling bij de DOA is getroffen door een schimmelinfectie, worden er voorlopig geen nieuwe katten opgenomen. Het gaat om een bijzonder agressieve schimmel die snel om zich heen grijpt. Er is een inzamelingsactie gestart om de kosten te dekken.

Voor meer informatie: www.doamsterdam.nl, of bel 0900-2007 207 (20 ct/min) of mail naar [email protected]