Sport 2000 opent tweede vestiging

Sport 2000 opent tweede  vestiging

Rob Kleppe houdt een grote uitverkoop in de nieuwe zaak. (Foto: Han Giskes)

Sport 2000 heeft een tweede vestiging geopend in het pand van Sportcenter Bouchier. Om ruimte te maken voor de nieuwe collectie heeft Sport 2000 een spectaculaire leegverkoopactie. 'De actie is heel simpel: het tweede product gratis of op één product 30% korting. De artikelen zijn deels van Bouchier en deels van Sport 2000. Maar allemaal nieuw', aldus Rob Kleppe van Sport 2000.

Sport 2000 heeft een tweede vestiging geopend in het pand van Sportcenter Bouchier. Om ruimte te maken voor de nieuwe collectie heeft Sport 2000 een spectaculaire leegverkoopactie. ‘De actie is heel simpel: het tweede product gratis of op één product 30% korting. De artikelen zijn deels van Bouchier en deels van Sport 2000. Maar allemaal nieuw’, aldus Rob Kleppe van Sport 2000.

Rob wilde graag een groter pand. ‘De locatie is prima aan de Hoogstraat 29, maar door de beperkte ruimte richten we ons daar met name op voetbal en casual. De rest van de sporten doen we een beetje. Ik wilde graag een grotere winkel waar je een veel groter aanbod aan sportartikelen kunt presenteren. In november is de locatie van Bouchier gaan spelen en toen ging het heel snel.’

De winkel van Sport 2000 aan de Hoogstraat blijft het hele jaar nog open. ‘Daar draaien we zoals de mensen van ons gewend zijn. De nieuwe collecties hangen inmiddels in die winkel. Op de nieuwe locatie gaan we tot 1 april een gigantische leegverkoop houden met wekelijkse aanvoer van artikelen voor dames, heren en kids. Van skibroeken tot jassen, van schoenen tot mutsen, het aanbod is enorm. En echt voor alles wat in de winkel hangt geldt dezelfde regel: op één artikel 30% korting of het tweede artikel gratis.’

Na 1 april wordt de winkel verbouwd en opnieuw ingericht. ‘De klant kan dan bij ons terecht voor tennis, running, voetbal, wandelen, badkleding, darts, hockey, indoor, vechtsporten en vrije tijd. Het wordt echt een belevenis om bij ons in de winkel te komen shoppen. Maar daarover later meer!’, aldus Rob Kleppe.

De openingstijden zijn maandag tot en met donderdag van 09.30-18.00 uur, vrijdag van 09.30-21.00 uur en zaterdag van 09.30-17.00 uur. Het adres is Dubbele Buurt 23-27 in Purmerend, 0299-413630.

(ADVERTORIAL)