Speeddate kinderopvang bij BSO De Tulp

Speeddate kinderopvang bij BSO De Tulp
Akros houdt vrijdag 13 juli een Speeddate Event bij BSO De Tulp aan het Rembrandtpark. - Foto: Akros
WEST – Op vrijdag 13 juli kunnen sportieve en creatieve talenten met een MBO of HBO diploma speeddaten voor een baan in de kinderopvang in West.

WEST – Op vrijdag 13 juli kunnen sportieve en creatieve talenten met een MBO of HBO diploma speeddaten voor een baan in de kinderopvang in West.

Nog niet iedereen weet dat de kwalificatie eisen om te mogen werken als pedagogisch medewerker in de buitenschoolse opvang (BSO) vorig jaar zijn verruimd.

Dit betekent dat professionals met een MBO of HBO diploma in een sportieve of creatieve richting de mogelijkheid hebben op hun eigen wijze hun talenten in te zetten voor het werken met kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 13 jaar.

Talenten

’Het biedt professionals de kans om hun talenten in praktijk te brengen bij kinderen die open staan voor nieuwe dingen’, zegt Yolande Willems, manager bij AKROS kinderopvang in Amsterdam.

’Kinderen leren van echte vakmensen spelenderwijs musiceren, schilderen, toneelspelen of gaan sportieve uitdagingen aan. Ouders zijn blij met dit extra aanbod voor hun kinderen. Voor professionals is BSO-werk prima te combineren met ander parttime of freelance werk (ZZP).’

Tijdens het Speeddate Event kunnen afgestudeerden en professionals kennismaken met BSO De Tulp aan het Rembrandtpark. ’Bij een wederzijdse klik en geschiktheid, neem je cv mee, volgt snel een contract en kunnen professionals in juli aan de slag. Pedagogisch medewerkers met kwalificaties voor kinderdagverblijven en voorscholen zijn natuurlijk ook welkom.’

BSO De Tulp

Het Speeddate Event vindt plaats op vrijdag 13 juli tussen 11.00 en 13.00 uur (vrije inloop) in BSO De Tulp, Postjeskade 200. Degenen die deze dag niet kunnen kunnen via 020 – 26 10 500 een afspraak maken.

Op www.akros-amsterdam.nl/vacatures staat meer informatie over de verruimde kwalificatie-eisen.