Pop-up Resto in Hotel Buiten

Pop-up Resto in Hotel Buiten
Momentopname tijdens een eerder gehouden pop-up Resto van Resto VanHarte in Noord. Foto: Vincent van den Hoogen
Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte houdt maandag 4, 11 en 18 februari een pop-up Resto in Hotel Buiten aan de Sloterplas.

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte houdt maandag 4, 11 en 18 februari een pop-up Resto in Hotel Buiten aan de Sloterplas.

Een pop-up Resto is een tijdelijk buurtrestaurant van Resto VanHarte waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten aan de eettafel. ’Iedereen is hier welkom om te genieten van een lekkere, betaalbare maaltijd en live muziek’, zegt Anke van Hage, Restomanager Amsterdam Noord en Nieuw-West. ’Tijdens het eten kan je nieuwe buurtgenoten leren kennen.’

’Net zoals Resto VanHarte heeft Stichting Hotel Buiten een sterke band met de buurt. Voor Resto VanHarte was het dan ook een logische keuze om Hotel Buiten te benaderen met het pop-up Resto’, zegt Van Hage.

Manager Mark Jansen van Hotel Buiten was gelijk enthousiast. ’Hij stelde voor om hun ruimte hiervoor drie dagen ter beschikking.’

Maandag 4 februari is het Balkanavond met heerlijke gerechten uit die regio en een optreden van Roman Oro (Balkan, Turks, Zigeunermuziek). Een week later staat er een Amsterdamse avond op de agenda met een optreden van Amsterdamse accordeonvereniging Musica.

De laatste pop-ip Resto is op maandag 18 februari, dan treedt tijdens het diner de popband AMP van Popacademy Muziekschool Amsterdam op. De artiesten treden allemaal belangeloos op.

Inloop bij de pop-up Resto is vanaf 17.30 uur. Het programma start om 18.00 uur. Bijdrage voor het diner is vijf euro. Kinderen tot en met 3 jaar kunnen gratis meeeten en voor oudere kinderen is de prijs 3,50 euro. Met stadspas met groene stip is de prijs vier euro. Voor kinderen met de pas is het twee euro.

Reserveren via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (35 ct/gesprek) is noodzakelijk.