Ontwerp een logo en win een ticket naar Istanbul

NOORD - In het centrum van stadsdeel Noord wordt in de gloednieuwe wijk Elzenhagen-Zuid een nieuw sociaal cultureel centrum met een moskee gebouwd. Het centrum is een stichting met de toepasselijke naam Stichting BovenIJ.

NOORD – In het centrum van stadsdeel Noord wordt in de gloednieuwe wijk Elzenhagen-Zuid een nieuw sociaal cultureel centrum met een moskee gebouwd. Het centrum is een stichting met de toepasselijke naam Stichting BovenIJ.

De stichting, een samenwerking tussen de in Noord gevestigde moskeeën STISCCAN Kuba en Emir Sultan, is nog op zoek naar een mooi nieuw logo en roept daarbij de lezers van De Echo om hulp in.

’We roepen daarom jong en oud op om een logo voor ons te ontwerpen. Het winnende logo wordt beloond met een ticket naar Istanbul’, vertelt Sevim Mercimek. ’Het is de enige stad in de wereld die zowel in Azië als in Europa is gelegen. Met haar moderne, historische en culturele eigenschappen is Istanbul is een unieke stad om te bezoeken. Een uitgelezen kans voor wie deze prachtige stad eens met eigen ogen wil zien. En ik kan het weten.’

Iedereen die creatief is, kan tekenen of mooi ontwerpen kan maken op de computer wordt hierbij uitgenodigd om mee te doen. ’Het kan van alles zijn en we laten ons graag verrassen’, zegt Sevim Mercimek. ’Eigen zijn er geen regels aan verbonden. Kleur of geen kleur, liggend of staand, het kan allemaal. Als we het ontwerp maar uiterlijk 10 februari in ons bezit hebben. De winnaar stellen we natuurlijk persoonlijk op de hoogte.’

Digitale ontwerpen kunnen worden gemaild naar [email protected] Wie geen computer heeft kan het ontwerp (maximaal A4-formaat) sturen naar STISCCAN BovenIJ, Ribesstraat 75, 1032 JS in Amsterdam. Vermeld hierbij naam, adres en telefoonnummer onder vermelding van ’prijsvraag logo’.

Aan het winnende ontwerp kunnen geen rechten meer worden ontleend. Het winnende ticket betreft een retourticket buiten het hoofdseizoen.