Nog plaatsen vrij bij Zomerexpeditie ZID Theater

Nog plaatsen vrij bij Zomerexpeditie ZID Theater
WEST Bij het ZID Theater, De Roos van Dekamaweg 1, kunnen kinderen van 6-12 jaar deelnemen aan een creatief workshop programma met theater, dans, muziek, knutselen en filmen.

WEST Bij het ZID Theater, De Roos van Dekamaweg 1, kunnen kinderen van 6-12 jaar deelnemen aan een creatief workshop programma met theater, dans, muziek, knutselen en filmen.

ZID Theater is een culturele organisatie die al 15 jaar actief is in West en Nieuw-West.  Ze werken veel in Amsterdam maar ook landelijk en internationaal. ZID werd hiervoor in de afgelopen jaren gewaardeerd met onder andere de Gouden Caleidoscoop en het Appeltje van Oranje.

Deze zogeheten Zomerexpeditie wordt voor de 3e keer georganiseerd door ZID Theater. De tweede week van de workshops start maandag 22 juli en hier zijn nog wat plekken vrij.

De workshops worden verzorgd op twee verschillende locaties in West en Nieuw-West van 22 tot 26 juli

Bij het ZID Theater zelf zijn de workshops op die dagen van 10.00 tot 12.30 uur. Naast verschillende workshops in dans, theater, muziek en rap, werken de deelnemers iedere dag aan een scène voor een eigen korte film en worden de decors gemaakt. ‘We gaan ook dagelijks op avontuur naar verschillende leuke plekken in de buurt. De dag start en eindigt bij ZID Theater.’

Expeditieleider/hoofddocent is Daan Bosch, theatermaker en docent, die deze expeditie al voor het 3ejaar verzorgt. Naast hem, komen er verschillende docenten langs, die een bepaalde workshop gaan geven, zoals muziek of maskers maken.

Op vrijdag 26 juli is er van 10.00 tot 11.00 een eindpresentatie. Hier laten de kinderen zien wat ze hebben gemaakt en geleerd.

’t Blommetje

Bij ’t Blommetje (Osdorp), Hoekenes 22, gaan de deelnemers van 22 tot 26 juli tussen 10.00 en 13.00 uur iedere dag met een ander thema aan de slag. De kinderen ontdekken nieuwe dingen en krijgen workshops in theater, muziek, poëzie, verhalen, street-art en dans.

Expeditieleider/hoofddocent is Desi van Vliet, theaterdocent. Desi houdt van bewegen, dansen, muziek maken, rappen en kunstjes doen. Naast haar, komen er gastdocenten langs, die een bepaalde workshop gaan geven, zoals muziek of maskers maken.

Ook hier is op vrijdag 26 juli de eindpresentatier van 11.00 tot 12.00 uur.

Aanmelden

Deelname aan de Zomerexpeditie is gratis. Aanmelden en informatie via 020 – 4888449 (dinsdag en donderdag) of [email protected]

Op www.zidtheater.nl staat meer informatie.