Nieuw leven voor oude meubels

Nieuw leven voor oude meubels
Het klassiek stofferen gebeurt altijd op geheel ambachtelijke wijze.
STAD Recyclen is in. Waardevolle meubels weggooien hoeft niet meer. Ambachtelijke meubelstoffeerderij Miedema & zn. brengt uw oude meubels weer tot leven.

STAD Recyclen is in. Waardevolle meubels weggooien hoeft niet meer. Ambachtelijke meubelstoffeerderij Miedema & zn. brengt uw oude meubels weer tot leven.

Na Bussum, Amersfoort, Rotterdam, Schiedam en Utrecht komt Miedema & zn nu ook drie keer per week naar Amsterdam. Met hun kenmerkende grote zwarte bus gevuld met stalen en stoffen komen ze, ’geheel vrijblijvend!’ benadrukt Marco, bij de mensen thuis. ’Kwaliteit kent geen tijd, maar wel een adres’, lacht Marco Miedema, grondlegger van het bedrijf. Samen met zijn familie runt hij het bedrijf met passie, dedicatie en volgens het oude ambacht. Dat is belangrijk, legt hij uit. ’ We zijn een ambachtelijk familiebedrijf met alleen maar vakmensen en daarnaast CBW-erkend. Het klassiek stofferen gebeurt altijd op geheel ambachtelijke wijze. Onze medewerkers zijn allemaal klassiek geschoolde meubelstoffeerders. We maken gebruik van alle traditionele materialen zoals paardenhaar, crin, blauwvatten, jute en koperen veren. Maar ook voor leerreparaties draaien we onze handen niet om. Dit doen we alleen met de beste leersoorten. Van klassiek tot modern; we doen echt alles op het gebied van meubelstofferen.’

Amsterdammers kunnen nu ook gebruik maken van de vakkennis van Miedema & zn. Drie keer per week zijn ze in Amsterdam. Binnenkort opent er ook een nieuw filiaal in de stad. ’We kregen al vaak het verzoek om in Amsterdam op bezoek te komen en nu hebben we de knoop doorgehakt: Amsterdam we komen eraan!’ Miedema heeft een 48 uurs service. Dit houdt in dat het bedrijf binnen 48 uur klanten probeert te verhelpen met hun probleem, zoals een doorgezakte bank of fauteuil.

Speciaal voor 55plussers is er een mooie korting van 5 tot 10 procent op de offerte. Meer informatie: www.miedemaenzn.nl of 020-2443189

Redactie De Echo