Kom naar De Talentenbeurs West

Kom naar De Talentenbeurs West
De Talentenbeurs West is op dinsdag 28 november in De Hallen Studio. - Foto: Jeroen de Haan

WEST -Dinsdag 28 november tussen 13.00 en 16.30 uur is er weer een Talentenbeurs West in De Hallen Studio’s, Hannie Dankbaar Passage 18.

WEST –Dinsdag 28 november tussen 13.00 en 16.30 uur is er weer een Talentenbeurs West in De Hallen Studio’s, Hannie Dankbaar Passage 18.

Op zoek naar (vrijwilligers)werk, een werkervaringsplek of een stageplek? Scholing of training? Op de beurs staan weer allerlei organisaties en ondernemers uit West die hierbij kunnen helpen.

Het voordeel van de Talentenbeurs is dat je gelijk afspraken kunt maken. Dus: je zoekt en vindt (vrijwilligers)werk en meteen bespreek je met iemand van die organisatie het hoe, wat en waar. Zo maak je gelijk werk van de plannen die je hebt! De beurs wordt alweer voor de achtste keer gehouden, en iedere keer zijn deelnemers weer enthousiast en vinden velen van hen een leuke werkplek. Ook deze keer zullen er ruim 60 organisaties staan met aanbod aan werk, vrijwilligerswerk, stageplekken en trainingen voor jongeren en volwassenen.

Je kunt onder andere: LinkedIn profielfoto laten maken, meedoen aan Ontdek mijn Talent spel, Leren complimenten geven en ontvangen, advies krijgen van Dress for succes, Beauty Experience ervaren, meedoen aan Mensenrechten Dialoog Recht op Werk, CV Check laten doen, foto’s opnemen bij Talentenbeurs Wall of Fame en leren Omgaan met Stress.

Opgeven voor de Talentenbeurs kun je nog doen tot vrijdag 24 november. Ga naar www.amsterdam.nl/talentenbeurswest

Wees er wel snel bij, want er is maar een beperkt aantal plaatsen.