Kindercafé zoekt nieuwe vrijwilligers

Kindercafé zoekt nieuwe vrijwilligers
Meneer Howard oftewel Howard Kramer (tweede van links) met enkele van de vrijwilligers Anita Venema, Dick Aalders en Jeannet Kiekens. Allemaal in bouwvakkerskleren omdat er een verbouwing aan staat te komen. Foto: Annette Bleeker
In het WachterliedPaviljoen aan het Wachterliedplantsoen is onder meer Meneer Howard en mevrouw Rosa’s Kindercafé gevestigd.

In het WachterliedPaviljoen aan het Wachterliedplantsoen is onder meer Meneer Howard en mevrouw Rosa’s Kindercafé gevestigd.

Meneer Howard is Howard Kramer en mevrouw Rosa is Rosa Heredia, compagnons en drijvende krachten achter de gelijknamige stichting.

Het drukbezochte kindercafé wordt gerund door vrijwilligers, waaronder mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Op dit moment zijn er weer nieuwe vrijwilligers welkom.

’Ons kindercafé is een fijne plek om werkervaring op te doen’, zegt Kramer. ’En iedereen is welkom. Man, vrouw, jong, oud, christen, moslim, homo, iedereen werkt samen om hier voor de buurt een fijne ontmoetingsplek te zijn.’

Verbouwing

Over enkele weken wordt de keuken van het kindercafé onder handen genomen.

Vanaf 11 februari vinden de activiteiten van Meneer Howard en mevrouw Rosa plaats bij Huis van de Buurt De Boeg aan de Hoofdweg 395 A. ’Alles gaat gewoon door maar alleen op een andere locatie’, zegt Kramer.

Meneer Howard en mevrouw Rosa’s Kindercafé is 6 dagen per week geopend. ’Voor de vrijwillige medewerkers is er een kleine vrijwilligersvergoeding.’

Informatie

Belangstellenden kunnen voor meer informatie of een kennismakingsgesprek Meneer Howard bellen via 06 3350 1713.