Kees en Koos in Rembrandtpark

Kees en Koos in Rembrandtpark
Kees & Koos maken er altijd iets speciaals van. Ook als ze gaan kamperen. - Foto: pr

NIEUW-WEST - Met een geheel nieuwe en grotere oranje/witte tent, met plaats voor nog veel meer kinderen, gaat theaterduo Kees & Koos ook dit jaar weer kamperen.

NIEUW-WEST – Met een geheel nieuwe en grotere oranje/witte tent, met plaats voor nog veel meer kinderen, gaat theaterduo Kees & Koos ook dit jaar weer kamperen.

Nog tot en met 1 september voeren de dames een aantal nieuwe en bekende voorstellingen op bij drie kinderboerderijen.

Iedere dag zijn er 2 voorstellingen op één dag. Om 11.00 uur een peutermeespeeltheater voorstelling voor 2 jarigen en ouderen en vanaf 14.30 uur een voorstelling voor 4+ of 6+. Na afloop kan er getekend worden of limonade gedronken. En als er behoefte is, kunnen de kinderen zich ook verkleden.

Kees en Koos zijn nog tot en met vrijdag 11 augustus te bewonderen bij Kinderboerderij de Uylenburg in het Rembrandtpark aan de Staalmeesterslaan 420.

Dinsdag 22 tot en met vrijdag 25 augustus zorgen Kees & Koos voor 4 dagen kindertheaterpret bij De Dierencapel aan de Bickersgracht 207. En tot slot zijn staan de dames van dinsdag 29 augustus tot en met vrijdag 1 september met hun tent bij De Bijlmerweide, Provincialeweg 46A.

Op www.keesenkoos.nl staat meer informatie.