Film en pannenkoek in Huis van de Wijk

Film en pannenkoek in Huis van de Wijk
ZUID -Bewoners kunnen zondag 11 februari fijn een filmpje pakken in het Huis van de Wijk Buitenveldert. Deze week de film Hartenstraat.

ZUID -Bewoners kunnen zondag 11 februari fijn een filmpje pakken in het Huis van de Wijk Buitenveldert. Deze week de film Hartenstraat.

Lekker onderuitzakken of juist op het puntje van de stoel zitten: het witte doek je even mee naar een andere wereld. Voorafgaand aan de voorstelling zijn er heerlijke versgebakken pannenkoeken.

De film Hartenstraat speelt zich af in de ‘Negen Straatjes’ van Amsterdam. Iedereen lijkt op zoek naar de liefde, zoals rokkenjager Bas (Tygo Gernandt), de senioren Bep (Kitty Courbois) en Aart (Frits Lambrechts) en het stelletje Rein (Egbert Jan Weeber) en Jacob (Sieger Sloot). Iemand die niet op zoek is naar de liefde, is Daan (Marwan Kenzari). Hij woont in de Hartenstraat, samen met zijn dochter Saar (Nadia Koetje). Hij runt hier zijn eigen zaak als traiteur. Naast zijn winkel wordt dan een modezaak geopend door Katje (Bracha van Doesburgh). Als vlak voor de opening de catering afbelt doet Katje een beroep op Daan, terwijl het elkaars tegenpolen zijn. Katje ziet echter wel iets in Daan, zeker nu haar eigen relatie met Thomas (Benja Bruijning) op knappen staat. Katje komt erachter dat Daan online aan het daten is en besluit hem anoniem een berichtje te sturen. Hij blijkt inderdaad wel interesse in ‘Girl Next Door’ te hebben via internet.

Om 12.30 uur worden de pannenkoeken geserveerd; van 13.30 tot 15.30 is de filmvertoning

Entree: 4 euro voor de film, inclusief consumptie; 5 euro film inclusief consumptie en pannenkoek.

Huis van de Wijk Buitenveldert, A.J. Ernststraat 112, tegenover het Gelderlandplein

Info: 020–644 99 36 of www.wocbuitenveldert.nl