Dermatologen MC Slotervaart nu bij Huid Medisch Centrum

Dermatologen MC Slotervaart nu bij Huid Medisch Centrum
Dokterassistentes Saskia Mertens (links) en Linda Martens flankeren de dermatologen Judith Serrarens, Marion van Gasselt en Peter Lee. Doktersassistentes Monique Logchies en Arzu Dogru staan niet op de foto. Foto: Huid Medisch Centrum
NIEUW-WEST De afdeling dermatologie van het failliet verklaarde MC Slotervaart is vanaf dit jaar voortgezet bij het Huid Medisch Centrum.

De afdeling dermatologie van het failliet verklaarde MC Slotervaart is vanaf dit jaar voortgezet bij het Huid Medisch Centrum.

De dermatologen Marion van Gasselt, Peter Lee en Judith Serrarens werken, met hetzelfde ondersteunende team, bij het Huid Medisch Centrum, een samenwerking van AMC, VUmc en Centrum Oosterwal.

’We zijn heel blij dat wij als afdeling zijn overgenomen’, zegt dermatoloog Marion van Gasselt. ’Helaas was het niet mogelijk om op dezelfde locatie de zorg te kunnen aanbieden.’

Alle activiteiten die tot voor kort onder het Slotervaartziekenhuis vielen, zijn voortgezet bij het Huid Medisch Centrum. ’Dat is erg belangrijk voor onze patiënten. Het is dan wel op een andere locatie maar wel bij de eigen arts en dat vinden mensen prettig’, zegt Van Gasselt, die het zelf ook belangrijk vindt dat ze haar patiënten weer kan helpen.

Slotervaart-gevoel

’Als je in 30 jaar een praktijk hebt opgebouwd bij een ziekenhuis, voelt het heel vreemd als je opeens, door een faillissement, je patiënten niet meer kan zien.’ Bij het Huid Medisch Centrum zegt Van Gasselt dat ze iets van het Slotervaart-gevoel terug heeft. ’Het is een fijne club mensen en er hangt een goede sfeer. Bovendien is het Huid Medisch Centrum ook klantvriendelijk en patiëntgericht. Net als bij Slotervaart.’

Het Huid Medisch Centrum gaat dit jaar een vestiging openen in West. ’Misschien komen we wel in pand waar ook andere specialisten van het MC Slotervaart praktijk houden.’

Tot die tijd worden spreekuren gehouden op de tijdelijke locatie op de Ottho Heldringstraat 13a en op de Paasheuvelweg 28 in Zuidoost.

Op www.huidmedischcentrum.nl staat meer informatie. Voor het maken van een afspraak kan gebeld worden naar 020 – 215 60 98.