Wie bezorgt Zorro een onvergetelijke Dierendag?

Wie bezorgt Zorro een onvergetelijke Dierendag?
Wie haalt de 2-jarige Zorro op bij de DOA? Foto: DOA
NIEUW-WEST Omdat zijn baas ziek was geworden is Zorro (2) in de Dierenopvang Amsterdam (DOA) aan de Ookmeerweg 271 terechtgekomen. Hij wil graag opgehaald worden door een nieuwe baas. Hoe mooi zou het zijn als Zorro op 4 oktober, Wereld Dierendag, geplaatst kan worden.

Omdat zijn baas ziek was geworden is Zorro (2) in de Dierenopvang Amsterdam (DOA) aan de Ookmeerweg 271 terechtgekomen. Hij wil graag opgehaald worden door een nieuwe baas. Hoe mooi zou het zijn als Zorro op 4 oktober, Wereld Dierendag, geplaatst kan worden.

Volgens zijn verzorgers is Zorro een superlieve Amerikaanse Bulldog. ’Zorro vond het in het asiel helemaal niet leuk, daardoor woont hij nu tijdelijk in een pleeggezin. Maar daar kan hij niet blijven omdat de mensen weer meer moeten gaan werken, dus hij zoekt met spoed een eigen plek. Anders zit er niks anders op en moet hij toch weer de kennel bij DOA in.’

’Bij zijn pleeggezin vinden ze hem echt een geweldige hond. Hij is rustig, lief, grappig, leergierig en gek op mensen.’

Zorro is ooit aangevallen door een andere hond. ’Daarom vindt hij honden nu even niet meer zo leuk. Zorro kan niet met katten samenwonen. Maar mensen…daar kan hij niet genoeg van krijgen.’

Dierenopvang Amsterdam is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.30 tot 15.30 uur. Belangstellenden voor Zorro kunnen een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek via 0900-2007 207 (20 ct/min) of via www.doamsterdam.nl.

Gevonden dieren

Er zijn de afgelopen week 1 hond, 2 konijnen en 10 katten binnengekomen die nog zitten te wachten tot hun baasje hen komt ophalen. Bent u uw dier kwijt? Misschien zit hij bij DOA op u te wachten.

Voor meer informatie: www.doamsterdam.nl, of bel 0900-2007 207 (20 ct/min) of mail naar [email protected]