Beyoncé en JAY-Z komen naar Amsterdam

Beyoncé en JAY-Z komen naar Amsterdam
- AP

AMSTERDAM - De geruchten deden al even de ronde, maar nu is het bevestigd: Beyoncé en JAY-Z gaan samen op tournee en treden op in Amsterdam. Het muzikale echtpaar kondigde hun On The Run II-tour maandag aan op Instagram. Ze staan op 19 juni in de Amsterdam ArenA, meld Mojo.

AMSTERDAM – De geruchten deden al even de ronde, maar nu is het bevestigd: Beyoncé en JAY-Z gaan samen op tournee en treden op in Amsterdam. Het muzikale echtpaar kondigde hun On The Run II-tour maandag aan op Instagram. Ze staan op 19 juni in de Amsterdam ArenA, meld Mojo.

De concertreeks begint op 6 juni in Cardiff. Op 25 juli starten ze in Cleveland met hun Amerikaanse tour, die bestaat uit 21 optredens.

Het duo ging al eens samen op tournee in 2014 met de On The Run-tour, die een groot succes werd. Ruim 90 procent van alle shows in de Verenigde Staten was uitverkocht en de tournee was goed voor een omzet van omgerekend ruim 75 miljoen euro. Ruim 850.000 fans kochten een kaartje. Vorige week ontstond verwarring over een mogelijke nieuwe tour, nadat een mededeling daarover korte tijd op het Facebookaccount van de Amerikaanse zangeres stond. Die werd niet veel later weer verwijderd en verdere uitleg bleef uit.

De kaartverkoop voor het concert begint op maandag 19 maart om 10.00 uur. Het goedkoopste ticket kost 25 euro en het duurste 165 euro.