AMC: topsportvriendelijke werkgever

AMC: topsportvriendelijke werkgever

(Foto: ANP)

ZUIDOOST Het Academisch Medisch Centrum (AMC) mag zich voortaan 'topsportvriendelijke werkgever' noemen. Maas Jan Heineman, lid van de Raad van Bestuur van het AMC, ontving het keurmerk hiervoor uit handen van Erben Wennemars en Operationeel Directeur bij Randstad, Jeroen Zwinkels.

ZUIDOOST Het Academisch Medisch Centrum (AMC) mag zich voortaan ‘topsportvriendelijke werkgever’ noemen. Maas Jan Heineman, lid van de Raad van Bestuur van het AMC, ontving het keurmerk hiervoor uit handen van Erben Wennemars en Operationeel Directeur bij Randstad, Jeroen Zwinkels.

Het keurmerk is een initiatief van NOC*NSF, Randstad en Stichting Sport & Zaken. Werkgevers die topsportvriendelijke stage- of werkplekken aanbieden aan topsporters komen in aanmerking voor dit keurmerk.

Zo krijgen Esmé Kamphuis, arts in de gynaecologie en piloot van het Nederlands bobsleeteam, Rogier Postma stafadviseur planning & control en lid van Nationaal Mixed Beach Team frisbee, en Marije Smits, promovendus Kindergastro-enterologie en paralympisch atlete, allen de gelegenheid om bij AMC een maatschappelijke carrière te ontwikkelen.