Ajax met Dijks tegen Heracles Almelo

Ajax met Dijks tegen Heracles Almelo

AMSTERDAM - Mitchell Dijks begint om 20.45 uur met Ajax aan de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. Hij start als linksback omdat Nick Viergever naar het centrum van de defensie moet verhuizen.

AMSTERDAM – Mitchell Dijks begint om 20.45 uur met Ajax aan de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. Hij start als linksback omdat Nick Viergever naar het centrum van de defensie moet verhuizen.

Ajax mist namelijk Davinson Sánchez in het eerste competitieduel. Trainer Marcel Keizer heeft hem buiten de selectie gehouden. ,,Natuurlijk wil ik graag dat hij blijft”, zei de coach. ,,Maar ik wil alleen spelers mee die 100 procent focus hebben op Heracles tegen Ajax.”

Sánchez staat in de belangstelling van Tottenham Hotspur. Ajax heeft echter een bod van 40 miljoen euro op de Colombiaan geweigerd.

Dijks mocht vorige maand nog vertrekken bij Ajax maar kreeg alsnog een rugnummer toen Kenny Tete en Jairo Riedewald vertrokken en Daley Sinkgraven nog niet hersteld bleek van een knieblessure.

Opstelling Ajax: Onana; Veltman, De Ligt, Viergever en Dijks; Van de Beek, Schöne en Ziyech; Kluivert, Dolberg en Younes.